Esküvőre hintó bérlés!

Esküvői hintó bérlés

olvasson tovább »

Szigetközi Ecetes Hal

olvasson tovább »

Keresztelőre Ajánlat!

olvasson tovább »

Esküvőre hintó bérlés!

January 22, 2018

Esküvői hintó bérlés
A huszonegyedik század modern világában igazi kuriózumnak számít, ha a jegyespár egy lovas hintóval érkezik a nagy nap helyszínére.  A lovashintó évszázadokon keresztül volt egyértelmű kísérője a legünnepélyesebb alkalmaknak, mely megjelenésében egyben a rangot, a nemességet, az eleganciát is képviselte. Egy antik  hintó, amellett, hogy több évtized múltjának történéseit őrzi, az elmúlt idők romantikáját eleveníti fel, a legelegánsabb (és ma már a legkülönlegesebbnek számító) megjelenést kölcsönzi az ifjú párnak - akik így megkülönböztetett figyelemben részesülnek -, sőt, a járművet mozgató élő lelkek egy különlegesen megható színt visznek az esküvő miliőjébe.  

Nem véletlen, hogy az angol hercegi pár, William és Catherine esküvőjén az uralkodó család tagjai is a királyi család tradicionális lovashintóin érkeztek meg a Buckingham-palotába.

A Park Panzió Étterem Héderváron Sétakocsikázás teljes körű, testre szabott hintós szolgáltatást biztosít jegyespároknak, a leánykéréstől a lakodalomig.
Szolgáltatásunk keretében két vagy négy sport póni lovat, csipkés sallangos díszszerszámot, Ciráki -hintót  biztosítunk a Megrendelők számára. Hintónk ünnepi díszítését igény szerint a  Megrendelő egyéni igényeire hangolva a színösszeállítást, az élővirágok típusát, mennyiségét, s az egyéb díszítőanyagok alkalmazását a költségeit a megrendelőt terheli!

20km körzeten belül vállaljuk 100ft/km

Az ár  a hintó bérlése  30.000Ft /nap (fotozás ) 

Tegye különlegessé az esküvő élményét lovashintóval!


Esküvői hintó bérelhető: +36-30/3839577